Att se varandra och att mötas

Några få sekunder på perrongen vid Älvsjö Station och ett stort leende. Tjejen som ser mig i morgonstressen tar ur sin lur ur örat och ler stort. Ett glatt HEJ 😊 Jag kopplar direkt! Tjejen heter Carolina och hon var min handläggare på FK i 8 månader. En riktigt bra sådan! De finns, de där bra handläggarna på FK. Nu har Carolina tyvärr slutat på FK. Kanske är det så att de där mänskliga handläggarna inte stannar kvar på myndigheten som mer liknar en slakt av människors trygghet? Jag är iallafall tacksam över att just Carolina var min handläggare i en väldigt svårt period ❤️🙏🏼❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s