Sjuk på låtsas

Jag orkar inte skriva så mycket om det som hände igår. Jag är i chock och tror nästan att det bara var en mardröm. Men allt hände tyvärr på riktigt. Här i Sverige på NKS, barnneuropediatriska.

Titta på min video så får du veta mer om vad som hände igår på en uteservering i Vasastan mitt bland lunchgäster. För mig var det som att få en dödsdom för mott barn. Att ta bort ivig är som att stänga av respiratorn för någon som inte kan andas själv.

#pans #pandas #NKS #IVO #socialstyrelsen

2 reaktioner till “Sjuk på låtsas

  1. Hej, har följt dig på LinkedIn ett tag då vi har sjukdomshistorik i form av OCD i familjen. Jag är så starkt berörd av din och din dotters kamp. Blir så ledsen när jag ser dig berätta om beskedet ni fick i helgen. Jag kan ju inget göra, men jag skickar ändå kärlek och vill att ni ska veta att ni finns i mina tankar. All kraft önskar jag dig och din dotter.
    /Marita

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s