Ny vecka, ny energi?

Idag delar jag Smillas tankar på bloggen. Hon skriver på ett Instagramkonto som heter @fightpans och texten nedan är vad hon skrev nu i morse.

Ny vecka och ny energi? Nej, har sådana smärtor i höfter, knän, anklar, handleder och fingrar.
För lite mindre än två veckor sedan började min praktik på @blomstrandeting , jag älskar att få vara där. Förra veckan var jag hemma 3 av 5 dagar med feber. Blev bättre över helgen och såg fram emot att komma iväg och ”jobba” lite idag. Men nej, jag vaknar och har så ont, kan knappt gå och är trött + feber ( man får ju det när man har riktigt ont ). Idag blir det vila och jag ska försöka ta mig ut och gå lite. Imorgon börjar vi på nytt och det blir poddinspelning på söder 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s