Smilla känsla för dagen ☀️

Den här morgonen började på bästa tänkbara sätt. Jag skulle väcka Smilla efter morgonrundan med hundarna men hon var redan vaken när jag kom in i hennes rum. Dessutom var hon på ett strålande humör och hennes glädje och energi smittade genast av sig på mig. När jag en stund senare sitter på pendeltåget och tittar på instagram ser jag hennes uppdatering och än en gång sprider sig en värme och glädje i mig. Jag har kopierat hennes text nedan och bifogat hennes bild från inlägget på instagram.

”Väldigt sällan, men det händer, vaknar jag pigg och glad. Idag är en sådan dag 🥳 hur fin är inte denna solros jag pallade ur rabatten? Man blir ju glad bara av den. 💕” #fightpans #smilliish

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s